κυλιόμενη εικόνα με το σκύλο ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΙΑ ΝΑΙ ΣΤΗ ΦΙΛΙΑ

2016/06/18

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
"ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΑ ΨΗΛΑ ΒΟΥΝΑ"


Με αφορμή «Τα ψηλά βουνά» του  Ζαχαρία Παπαντωνίου οι μαθητές της Ε΄τάξης του 14ου Δημοτικού Σχολείου Περιστερίου "ανέβηκαν κι αυτοί στα ψηλά βουνά". 
Σκοπός τους ήταν να γνωρίσουν και να αγαπήσουν την φύση μέσα από την αφήγηση της ιστορίας των 26  παιδιών, τα οποία αυτονομήθηκαν πάνω στα βουνά της Ευρυτανίας και ξεπέρασαν κάθε δυσκολία που αντιμετώπισαν. Η φύση τους ανταμείβει δίνοντας το μήνυμα της συνεργασίας, του ομαδικού πνεύματος, της αλληλεγγύης και του αλληλοσεβασμού. 


Δραστηριότητες και δράσεις του προγράμματος


Η θεατρική μας παράσταση παρουσιάστηκε στις 6-6-2016 και καταχειροκροτηθήκαμε.
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ!!!! 



Υλικό  που έχει παραχθεί κατά την υλοποίηση του προγράμματος
        ΦΥΛΛΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
  1. Δημιουργία ορέων Κλικ ΕΔΩ
  2. Δημιουργία ποταμού ΕΔΩ
  3. Ασχολίες κατοίκων ΕΔΩ
  4. Ταυτότητα λύκου Κλικ ΕΔΩ
ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΤΑ ΨΗΛΑ ΒΟΥΝΑ: Διάλογοι Κλικ ΕΔΩ









1 σχόλιο:

jesess2019 είπε...

Τα παπούτσια του 2018 δημοφιλή μάρκα αντίγραφα αλληλογραφίας! είναι πραγματικά μινγκ μάρκα παλιά παπούτσια jesig.net - το αντίγραφο της "πρώτης τάξεως, προκειμένου να διατηρηθεί η τέλεια ποιότητα μάρκα αντίγραφο όλων των προϊόντων των αποθεμάτων προϊόντων παπούτσια σούπερ n εκκαθάριση των πωλήσεων! η Ζαν πώληση μάρκα φωτοτυπικό αντίγραφο μέλη μάρκα, παπούτσια, ύφασμαΈχουμε πολλά μπλε παπούτσια αντίγραφο, περιμένουμε καλεσμένους παθιασμένη μάρκα αντίγραφο παπούτσια πωλήσεων επώνυμα παπούτσια στο φωτοτυπείο.https://www.jesess.net